Cum scapi de arsurile solare, fără urme

Arsurile solare sunt o advărată problemă în acest sezon. Multe persoane nu ştiu exact cum să acţioneze pentru a calma arsurile provocate de razele ultraviolete.

Arsurile solare îţi dau bătăi de cap în fiecare vară. Pentru a preveni astfel de situaţii, iată câteva soluţii rapide la care poţi apela pentru a te simţi confortabil.

 1. Ceaiul de muşeţel

Muşeţelul nu e bun numai pentru insomnie, ci şi pentru calmarea arsurilor solare. Fierbeţi câteva plicuri de ceai, după care lăsaţi-le să se răcească puţin la frigider. Aplicaţi-le pe arsuri. Muşeţelul ajută la reducerea inflamaţiilor şi a senzaţiei de usturime.

2. Uleiul de cocos
Pe lângă faptul că îţi hidtratează pielea, uleiul de cocos te ajută să scapi de durerile de la arsuri. Pielea va fi calmată şi senzaţia de arsură va dispărea ca prin minune.

3. Castraveţi
Faceţi o pastă de castraveţi cu blenderul şi aplicaţi-o pe arsuri. Ideal este să o ţineţi la frigider o oră înainte de a o aplica pe piele. Aplicaţi pasta şi pe faţă, o să vă cureţe şi o să vă reîmprospăteze tenul.

4. Lapte rece sau iaurt

Nu mai e un secret pentru nimeni că iaurtul, de preferinţă cât mai gras, calmează pielea arsă de soare. Iaurtul sau laptele rece oferă pielii un strat de proteine care o ajută să se regenereze. Pentru efecte sporite, amestecaţi o ceaşcă de iaurt cu puţin gel de aloe vera şi 15 picături de ulei de lavandă.

CITEŞTE ŞI http://admin.dcnews.ro/bypass.php?article_id=463939

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel