Cum să-ţi albeşti diniţii cu bicarbonat. Trucul care vă scapă de vizita la stomatolog

Periajul sau clătirea cu bicarbonat de sodiu ar putea ajuta la albirea dinţilor. Pentru a preveni eroziunea dentară, spălați cu sifon în mod moderat și evitați să folosiți prea multă forță.

Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu apa.  Într-o ceașcă mică, amestecați 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu cu apă suficientă pentru a forma o pastă.

Evitați să faceți o pastă cu bicarbonat de sodiu și lămâie, căpșuni sau orice alt suc de fructe. Sucurile de fructe sunt acide și ar putea eroda smalțul dinților, mai ales atunci când sunt combinate cu bicarbonat de sodiu sau alte produse abrazive.

Periați-vă dinții cu pasta obţinută timp de 1 - 2 minute. Îndepărtați cu o pensulă cu perii moi pasta. Aveţi grijă să periaţi bine peste tot, nu doar într-un singur loc. Alternativ, utilizați vârfurile degetelor pentru a freca ușor dinții cu pasta. .

Dacă aveți gingii răzvrătite, evitați să vă spălați baza dinților și în jurul liniei de gingie cu bicarbonat de sodiu. Substanța care acoperă dinții sub gingii este mai moale decât smalțul și este predispusă la deteriorare. 

Clătiți-vă gura când ați terminat de spălat

Nu periați sau clătiți cu bicarbonat de sodiu imediat după periajul cu pasta de dinți obișnuită. Dacă într-adevăr trebuie să clătiți reziduurile vizibile după utilizarea unei pastă de dinți obișnuită, utilizați cât mai puțină apă. 

Repetați o dată la două zile până la 2 săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel