Cum să slăbeşti dacă mănânci pizza

Un studiu demonstrează că poţi să slăbeşti dacă mănânci pizza. Ceea ce contează este când şi cum consumi acest preparat irezistibil.

Un studiu realizat în Portugalia şi publicat de revista Men’s Health arată că persoanele care îşi întrerup dieta pentru o zi în care mănâncă pizza, îngheţată şi alte alimente "periculoase", sunt mai motivate să respecte regimul pe care îl ţin şi să slăbească.

Studiul a fost efectuat pe două grupuri de oameni care ţineau o dietă de 10.500 de calorii pe săptămână. Voluntarilor din al doilea grup li s-a permis să mănânce orice în fiecare sâmbătă.
Diferenţele dintre cât au slăbit subiecţii din ambele grupuri nu au fost foarte mari, dar cei care au avut o zi de pauză au fost mai relaxaţi, mai fericiţi şi mai motivaţi să respecte dieta.

Asta înseamnă că în loc să ne facem griji pentru fiecare felie de pizza, mai bine ne rezervăm o zi pe săptămână pentru "plăceri vinovate", în care să ne permitem câteva abateri de la regim.

Este important ca numărul caloriilor din zilele de dietă să nu fie foarte mic în raport cu cel din ziua de pauză, pentru că acest şoc dezechilibrează organismu, scrie Bright Side.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel