Cum să faci o mască pentru păr cu ulei de măsline: simplu și eficient

Cum să faci o mască pentru păr cu ulei de măsline - simplu și eficient. Sursa - pixabay.com
Cum să faci o mască pentru păr cu ulei de măsline - simplu și eficient. Sursa - pixabay.com

După o săptămână de utilizare a măștii cu ulei de măsline, starea părului tău se va îmbunătăți.

Uleiul de măsline este util nu doar în bucătărie. Proprietățile sale de hidratare sunt excelente pentru piele, unghii și păr. Vă vom împărtăși cum să faceți și să aplicați o mască de păr cu ulei de măsline, pentru a-i oferi un plus de strălucire și pentru a elimina electricitatea statică.

Ingrediente pentru masca de păr cu ulei de măsline:

primul ulei de măsline presat la rece - jumătate de pahar

ulei esențial - 5 picături.

Instrucțiuni pentru realizarea măștii cu ulei de măsline

Turnați aproximativ o jumătate de pahar de ulei de măsline într-un bol de sticlă (sau mai mult dacă aveți părul foarte lung) și adăugați și 4-5 picături de ulei esențial, după preferință. Bolul se dă în cuptorul cu microunde aproximativ 30 de secunde până se încălzește uleiul. Verificați-l cu atenție cu degetul pentru a vă asigura că nu este prea fierbinte.

Trucul chinezoaicelor pentru creșterea părului: trebuie să faci această mască o dată pe săptămână

Pieptănați-vă bine părul, astfel încât să nu existe noduri.  Începeți să vă ungeți părul cu mâinile până când este complet acoperit cu ulei. Puteți chiar să scufundați capetele părului direct în bol dacă sunt deosebit de uscate. Stoarceți excesul de ulei în chiuvetă și fixați părul într-un coc. Înfășurați-vă părul cu un prosop și lăsați masca să acționeze timp de 30 de minute.

Răsfățați-vă părul cu o mască de cafea: îl colorează, elimină fragilitatea și stimulează creșterea

Spălați uleiul cu o cantitate generoasă de șampon. Clătiți bine și apoi șamponați din nou. Acest lucru este important pentru că altfel vei rămâne cu părul gras dacă uleiul de măsline nu va fi eliminat.  Terminați spălarea părului cu balsam obișnuit. Părul tău proaspăt hidratat va arăta grozav în următoarele săptămâni!

 

BONUS. Cinci obiceiuri accelerează procesul de îmbătrânire: renunță la ele și prelungește-ți tinerețea

 

Puteți observa că persoanele de aceeași vârstă arată diferit: unele au îmbătrânit mult mai repede, în timp ce altele par tinere.

Desigur, multe depind de gene. Cu toate acestea, aspectul fizic este adesea o reflectare a stilului de viață al unei persoane.

 

Care sunt cele 5 obiceiuri care provoacă îmbătrânirea accelerată?

Mâncarea fast food. Aceste alimente aduc daune organismului, provocând abateri de la dietă. Datorită numărului mare de substanțe cancerigene, o persoană care consumă des alimente fast food îmbătrânește mai repede. Dacă vrei să arătați tineri, ar trebui să reduceți consumul acestor alimente.

Bronzul excesiv.  Femeile care exagerează cu plajele par mult mai în vârstă. Chiar și utilizarea cremelor de protecție solară nu fac față pigmentării și altor probleme ale pielii. Prin urmare, trebuie  să faceți plajă doar înainte de ora 12 sau după ora 17.

Fumat. Țigările conțin o cantitate mare de substanțe chimice, care provoacă apariția cancerului. Dar acesta nu este singurul pericol al dependenței. Din cauza țigărilor, pielea îmbătrânește rapid. Prin urmare, medicii recomandă să renunțăm la acest obicei.

Greutate excesivă. Persoanele supraponderale se bucură că ridurile de pe față nu sunt vizibile. Cu toate acestea, ele arată mai în vârstă decât anii pe care îi au. O silueta voluminoasă adaugă întotdeauna ani în plus, iar, din cauza excesului de greutate, organismul nu poate funcționa corect. Dacă doriți să vă prelungiți tinerețea, atunci ar trebui să urmați o dietă și să faceți sport.

Dulciuri. De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la deserturi. Dacă consumi prea mult zahăr, pielea își pierde rapid tonusul. În plus, prea mult zahăr poate duce la diabet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel