Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul infidel

Dezamăgită că iubitul său a înșelat-o, o tânără a decis să pună capăt relației, fără a omite însă, într-un mod inedit, să-i amintească prietenului infidel cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Aflată într-un moment dificil al vieții, când a descoperit că prietenul ei o înșală, o tânără i-a trimis acestuia o scrisoare de despărțire, care a devenit virală pe Internet. Postată sâmbătă pe Imgur, scrisoarea a fost vizualizată de peste 180,000 de ori, scrie Daily Mail, potrivit rtv.net.

În scrisoare, tânăra explică faptul că a decis să se despartă, deoarece i-a accesat contul de Facebook şi a găsit un mesaj de la o altă femeie, pe nume Kelsi. Deși nu a dat amănunte despre conținutul mesajului, se pare că era destul de compromițător, din moment ce tânăra a decis să pună capăt relaţiei ei de doi ani.

În continuarea, tânăra trădată în dragoste explică unde i-a lăsat lucrurile fostului ei iubit: hainele sunt în locul în care s-au cunoscut, jocurile video sunt unde s-au sărutat prima dată, laptopul unde au cumpărat prima dată jocuri împreună, televizorul unde au "mers până la capăt" şi restul, inclusiv fotografiile cu ei doi, în faţa apartamentului femeii cu care a înşelat-o.

În finalul scrisorii ea îi urează fostului ei iubit "spor la vânătoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel