Cum poţi să-ţi păstrezi silueta de Paşte

masa-paste_tn
masa-paste_tn

După o lungă perioadă de post,  sărbătorile pascale se apropie. Ce faci cu silueta după apetitul de bunătăţi? După părerea nutriţioniştilor, specialităţile pascale pot fi şi dietetice, cu calorii puţine şi recomandate în menţinerea siluetei. Dcnews vă recomandă câteva sfaturi pentru această perioadă.

Pentru prepararea drobului, folosiţi carne de miel în cantitate redusă, atât cât să-i dea gust preparatului. În rest, folosiţi carne de pui sau curcan şi organe de pasăre.

De asemenea, nutriţioniştii recomandă ca drobul să-l faceţi din ficat şi organe de pasăre, însă o treime din cantitatea drobului să fie reprezentată de carne, restul de spanac şi urzici. Drobul capată un gust excelent şi este sărac în calorii.

---

Zece lucruri pe care nu le ştiai despre carnea de miel

---

Antreurile să fie reprezentate în special de preparate din legume. Puteţi asorta legumele cu brânzeturi şi sosuri de legume. Pentru primul fel se recomandă supele sau ciorbele de orice fel. Acestea conţin puţine calorii şi sunt foarte sănătoase pentru digestie.

Pentru al doilea fel se recomandă friptura şi salata de cruditaţi. Nutritioniştii recomanda ca preparatele din carne să fie întotdeauna asortate cu legume crude.

Moderaţie se recomandă şi în cazul sucurilor şi băuturilor alcoolice.

Fructele nu trebuie să vă lipsească, dar fiind vorba de Paşte, pasca va sta la loc de cinste pe masă. Toate însă trebuie consumate cu moderaţie! Abuzul poate să vă creeze neplăceri, chiar să vă strice sărbătorile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel