Cum îți influențează zodia starea de sănătate

Astrologii spun că zodia în care te-ai născut îţi poate influenţă şi starea de sănătate. 

Berbec

Berbecii sunt foarte impulsivi, ceea ce creşte riscul de accidente la cap sau la faţă. Semn de Foc, care generează căldură, Berbecii se pot confruntă deseori cu inflamaţii sau temperatura. Cea mai frecvenţa neplăcere a lor este durerea de cap. Şi indigestia poate fi frecvenţa pentru că Berbecii se grăbesc să mănânce. Pentru că sunt foarte nervoşi şi stresaţi, Berbecii au nevoie de exerciţii de relaxare.

Taur

Taurii pot dezvoltă foarte uşor inflamaţii în zona gâtului şi urechilor. Glanda tiroidă poate fi şi ea una din cauza neplăcerilor legate de sănătate ale Taurilor. Pentru că iubesc viaţă şi exagerează uneori cu mâncarea, Taurii pot avea probleme digestive sau tulburări ale tranzitului intestinal. Cu toate acestea, Taurii se îmbolnăvesc destul de greu, însă când o fac se recuperează mai greu decât restul zodiilor.

Gemeni

Gemenii au un risc mai ridicat de a dezvoltă probleme în zona sistemului nervos din pricina epuizării, dar şi boli ale aparatului respirator (pneumonie, astm etc.). Dacă nu îşi pot exprimă gândurile, Gemenii pot avea tulburări legate de anxietate şi griji excesive, de aceea ei se pot plânge des de dureri de cap, migrene, indigestii şi insomnii.

Rac

Racii suferă des de indigestie, stres acut, coliţe şi ulcere. În special femeile sunt sensibile la modificări hormonale, caracteristice ciclului menstrual al fiecăreia. Acestea pot genera simptome precum iritabilitate, dispoziţie proastă, retenţie de fluide.

Leu

Spatele este zona vulnerabilă a Leilor şi este predispusă rănilor. Pentru că le place să fie admiraţi, Leii pot exagera cu muncă, iar epuizarea îi supune riscului de a avea un sistem imunitar slab. Leilor le este recomandată odihnă într-un loc confortabil şi călduros.

Fecioara

Fecioarele pot avea probleme legate de tranzitul intestinal (ulcere, coliţe, apendicite, peritonite), de aceea le este recomandat să fie foarte atente cu alimentaţia. Alţi nativi ai zodiei pot dezvolta boli fizice că urmare a unor griji excesive. 

Balanţă 

Balanţele au nevoie de multă apă, întrucât sensibilitatea lor majoră sunt rinichii. Pot apărea astfel probleme precum infecţiile la rinichi, pietrele la rinichi sau cistitele. Dacă nu au linişte în căminul conjugal, Balanţele pot dezvoltă frustrări şi tensiuni care vor determina diverse afecţiuni în plan fizic. Frustrări mai pot apărea şi din cauza incapacităţii lor de a lua decizii rapide.

Scorpion

Femeile Scorpion pot dezvoltă tulburări ale aparatului genital (ciclu menstrual dureros şi neregulat, sângerări, fibrom, sindrom premenstrual). Pentru că nu îşi exprimă sentimentele cu uşurinţă, Scorpionii îşi pun în pericol sănătatea, slăbindu-şi sistemul imunitar. 

Săgetător

Săgetătorii sunt firi active şi predispuse accidentărilor legate de activităţile fizice, în special în zona soldurilor, coapselor. Pentru că le place viaţă, Săgetătorii pot avea probleme din cauza consumului de alcool şi al mâncatului excesiv. Întrucât sunt firi active şi pozitive, Săgetătorii se recuperează repede atunci când au probleme.

Capricorn

Capricornii pot avea probleme cu încheieturile şi cu oasele. Pentru a evita problemele legate de elasticitate şi calcifiere a încheieturilor, Capricornilor le este recomandată mişcarea fizică regulată şi masajul. Principala lor problema este legată de estetică kilogramelor în plus.

Vărsător

Vărsătorii pot avea probleme cu venele varicoase, circulaţia precară şi tulburări ale ritmului cardiac. Recomandarea principala pentru Vărsători este să aibă grijă la alimentaţie, pe care au tendinţa să o ignore complet şi la lucrul în exces.

Peşti

Peştii sunt persoane sensibile, emotive, predispuse tulburărilor digestive cauzate de tensiuni şi emoţii. De asemenea, ei pot fi predispuşi consumului de alcool şi droguri. Femeilor nu le este recomandat să poarte tocuri înalte. Pentru că sunt sensibili la mediul înconjurător, Peştii pot avea probleme legate de alergii, potrivit Blackmores.com.au.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel