Cum au construit chinezii un hotel de 15 etaje, în 2 zile - VIDEO

Ark.Hotel
Ark.Hotel

După numeroase comentarii critice, o firmă de construcții oferă detalii despre cum a reuşit să ridice un hotel de 15 etaje în numai două zile în localitatea Changsha din China.

La începutul lunii, opinia publică mondială se declara surprinsă de atingerea unui record în domeniul construcţiilor. Firma Broad Sustainable Building anunţa că a construit un hotel de 15 etaje în două zile. Au existat numeroase comentarii conform cărora este practic imposibil să construieşti în numai 46 de ore o clădire de aceste proporţii, care să respecte standardele minime de siguranţă. Alţii spuneau că recordul nu este valabil, deoarece piesele construcţiei erau pre-fabricate şi deja asamblate, iar acest proces ar fi trebuit inclus în contabilizarea timpului destinat construcţiei.

Prin urmare, compania BSB a asigurat că edificiul a trecut testele cu nivelul 9 de rezistenţă la cutremur, datorită structurii de rezistenţă pe diagonală, a materialelor uşoare folosite şi a folosirii oţelului. Compania a publicat un video unde se pot observa detaliile tehnice de asamblare a pieselor şi fiecare pas al construcţiei. Astfel, ei susţin că nu a fost necesară o macara fixă, fiind folosite 6 macarale mobile. Materialele necesare au fost aduse cu ajutorul camioanelor pentru a fi direct asamblate. Piesele sunt prefabricate, iar ramele ferestrelor sunt dintr-un plastic rezistent. Construcţia este sigură şi respectă mediul înconjurător, iar în timpul construcţiei niciun muncitor nu a suferit vreun accident de muncă, au explicat reprezentanţii BSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel