Urmărește emisiunea live


Cum arată "Sclava Isaura" la peste 30 de ani de la filmarea telenovelei

Actriţa braziliană Lucelia Santos, protagonista telenovelei de succes "A Escrava Isaura/Sclava Isaura", difuzată în peste 80 de ţări, și-a îndreptat atenția către teatru, fiind în prezent regizor şi producător. Acum, la cei 55 de ani, actrița arborează același zâmbet enigmatic din urmă cu mai bine de 30 de ani și este foarte mândră de fiul său, care i-a călcat pe urme în ceea ce privește profesia.

Lucelia Santos a fost convinsă să joace în telenovela "Sclava Isaura" în 1976, fără a bănui ce succes fulminant va înregistra serialul nu numai în Brazilia, ci în întreaga lume.

Realizat în anii '80, serialul "Sclava Isaura" a devenit extrem de popular în anii '90, când a început să fie distribuit de fostele ţări comuniste. Și spectatorii din România au avut ocazia să urmărească telenovela în perioada comunistă, "Sclava Isaura" fiind difuzat în 1992 de postul naţional de televiziune.

"Sclava Isaura" nu a fost singurul serial în care a jucat actrița Lucelia Santos și cu care a cunoscut succesul. În 1981 a filmat Bonitinha, mas Ordinaria, în 1986, As Sete Vampiras, iar în 2008, a jucat în Destino. Ultimul film în care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).

În prezent, Lucelia Santos,  în vârstă de 55 de ani, este regizor şi producător de teatru. Ea menţine legătura cu fanii său prin reţelele de socializare sau blog, fiind extrem de activă pe contul de Twitter.

În viața personală, Lucelia a fost căsătorită cu compozitorul şi dirijorul John Neschling, de care a divorţat. Ea are un fiu, Peter Neschling, în vârstă de 30 de ani, care este şi el actor.

Lucelia Santos a fotografiat și pentru revista Playboy, odată în 1980, iar a doua oară, un an mai târziu, pentru promovarea unui film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel