Cum arată o casă de miliardar construită din răzbunare

Vila lui Adrian Videanu a stârnit multe comentarii, atunci când au apărut imaginile de pe malul lacului Snagov. Ce a construit un miliardar adevărat, din răzbunare, depășește orice imaginație.

David Tepper a cumpărat o proprietate de lux în apropiere de New York, pe malul oceanului, în 2010. Manager al unui fond de investiții de risc pe care el însuși l-a creat, în 1993, Tepper a dat 43 de milioane de dolari pe vilă, doar pentru a o demola și a construi o mega-vilă.

Suprafața desfășurată a edificiului are aproape 3000 de metri patrați! Construcția a durat cinci ani, rezultatul fiind impresionant. La fel și povestea din spatele acestei afaceri.

Tepper  a jucat un rol cheie în salvarea  Goldman Sachs de la un dezastru financiar la sfârșitul anilor 80, scrie The Telegraph. Mangerul spera să devină partener în firmă. Când nu a fost promovat, a dat vina pe șeful său, relația dintre cei doi deteriorându-se. În 1993, a părăsit Goldman Sachs și a fondat propriul fond de investiții, devenind miliardar în 10 ani.  Conform Forbes, veniturile sale depășesc trei miliarde de dolari anual.

În 2010, a cumpărat casa de pe malul oceanului de la soția fostului său șef. S-a făcut dreptate, a declarat el pentru New York Magazine. La scurtă vreme începea construcția vilei menită să umilească amintirea ”umilei” case de pe malul oceanului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel