Cum arată noul Titanic! Nava va porni la drum în 2018

titanic
titanic

Noul Titanic este programat să pornească la drum în anul 2018 și este e replică extrem de reușită după nava care s-a scufundat în anul 1912.

În imaginile de mai jos puteți vedea cum va arăta Titanic 2 și cum arăta Titanic 1. Noul Titanic seamănă extrem de bine cu originalul.

Desigur, unele aspecte vor fi de actualitate, cum ar fi puntea de control, care va avea toate dotările necesare anului 2016.

Deşi arată identic, versiunea modernă a vasului de croazieră va fi mult mai sigură, potrivit publicaţiei britanicem „The Independent".

Vaporul va conţine un număr suficient de bărci de salvare, precum şi sisteme de evacuare marine. Acesta va măsura 270 de metri lungime şi 53 de metri înălţime, având o greutate de 40.000 de tone.

Pe Titanic II se vor putea achiziţiona bilete la clasa întâi, a doua şi a treia, la fel ca în cazul vasului original. Replica va fi împărţită pe nouă etaje şi va avea 840 de cabine pregătite să găzduiască 2.400 de pasageri şi 900 de membri ai echipajului. În plus, va avea o piscină, camere de baie turceşti şi săli de sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel