Cum arată cea mai frumoasă nuntă. A fost oficiată de preotul Milea

Doi tineri din Buzău s-au căsătorit în "Satul Dacic" de la Năeni, o așezare construită de Fundația Sfântul Sava ce reproduce condițiile de trai de acum 2000 de ani. Oamenii au fost îmbrăcați în costume populare și s-au bucurat cu bucatele de la stână.

"Ionuţ şi Nicoleta, doi tineri de prin partea locului, fără posibilităţi materiale, au fost luaţi sub aripa sa de părintele Mihail Milea, care le-a aşezat viaţa pe un făgaş de normalitate şi a făcut ca dragostea lor să se consfinţească creştineşte, în Biserică, prin TAINA CUNUNIEI. Mai mult decât atât, le-a oferit şansa de a avea o nuntă de tradiţie, atât ei cât şi nuntaşii fiind îmbrăcaţi în costume populare.

Locul ales pentru a sărbători cea mai frumoasă zi din viaţa lor a fost, bineînţeles, SATUL DACIC, căruia părintele i-a dat viaţă din dragoste pentru Dumnezeu şi pentru PATRIE, încercând să păstreze astfel vie în sufletele noastre dorinţa de a ne cunoaşte rădăcinile şi de a duce mai departe tradiţiile moştenite din moşi-strămoşi.

Nunta s-a desfăşurat în comuniune cu natura, cu sufletul la Dumnezeu, cu pace şi cu dragoste din partea tuturor participanţilor, aşa cum s-a făcut din moşi - strămoşi, pe aceste meleaguri şi reprezintă, totodată, şi naşterea primei familii din SATUL DACIC", se arată pe pagina de Facebook a Fundației Sfântul Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel