Cum afli dacă partenerul te-a înşelat cât timp ai fost plecată

Există o mulţime de aplicaţii pe care cuplurile le pot utiliza pentru monitorizarea reciprocă, în mod special în cazul în care din relaţie lipseşte lipsa de încredere.

De asemenea, multe persoane aleg să fixeze camere de luat vederi în încăperile din locuinţă, doar pentru a fi sigure că partenerii nu calcă niciodată strâmb.

O companie spanioală a creat însă o saltea inteligentă pentru pat, care îţi poate furniza toate informaţiile necesare atunci când eşti plecat de acasă, informează Noobz.ro.

Iniţial, proiectul a fost dezvoltat doar pentru paturile de bebeluşi, dar acum, compania a creat o versiune şi pentru adulţi. Smarttress are, potrivit Durmet, o funcţie extraordinară pentru persoanele nu au încredere deplină în partenerii de viaţă.

Love Detection System este aplicaţia care îţi va trimite o alertă pe telefon ori de câte ori senzorii saltelei detectează o activitate suspicioasă. Cu 24 de senzori ultrasonici încorporaţi în arcuri, salteaua poate detecta multiple zone de contact şi îţi poate trimite alerte pe telefonul mobil ori de câte ori cineva foloseşte patul într-o manieră „neortodoxă".

Ce preţ are şi de unde poate fi achiziţionată o saltea Smarttress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel