Cum a ajuns Keith Martin să fie cel mai gras om din lume

Keith Martin, cel mai gras om din lume, cântărind 368 de kilograme, a povestit cum a ajuns să cântărească atât de mult.

Este imobilizat la pat și nu a mai ieșit din casă de pe 11 septmebrie 2011. Keith Martin a fost declarat recent cel mai gras om din lume, după ce mexicanul Manuel Urbe a slăbit 250 de kilograme și a ”pierdut” acest titlu.

Keith, în vârstă de 42 de ani, spune că vrea să urmeze modelul lui Manuel și să slăbească, după ce condiția sa l-a adus în pragul sinuciderii. S-a hotărât să țină regim, ceea ce înseamnă că bărbatul nu mai consumă 20.000 de calorii pe zi, ci doar 1.500.

”Înainte mâncam, dimineața, un pachet de slănină, șase cârnați, șase ouă cu foarte multă pâine și fasole. La prânz mancam la fel, plus sandwich-uri, iar seara bagam două pizza mari, trei kebab-uri și un castron foarte mare due curry chinezesc.”, a povestit bărbatul, potrivit Daily Mail.

Gustările dintre mese includeau biscuiti, dulciuri, prăjituri, batoane de ciocolată mari. Înainte de culcare mai mânca 4 sandwich-uri cu șuncă. La toate acestea se adăugau doi litri de cola pe zi și 6 cești cu cafea dulce.

Acum, Keith Martin, mănâncă doar patru felii de pâine, are o singură masă pe zi și câteodată mai consumă câțiva mini hot-dog.

Se pare că regimul, pe care l-a început în septembrie, dă roade pentru că bărbatul a scăzut 10 centimetri în talie.

”Să aflu că am fost desemnat cel mai gras om din lume a fost foarte nasol. M-am trezit la realitate și nu învinuiesc pe nimeni de condiția mea, decât pe mine. Medicii mi-au spus că nu voi ajunge la 50 de ani, dacă nu imi pierd jumătate din greutate ca să îmi poată pune inel gastric.”, a mai spus el.

Este cel mai mic dintre cei 8 frați ai săi. Mama sa, Alma, și-a crescut singură copiii.

”Mama a fost o persoană extraordinară. S-a bătut mult pentru noi. Mâncam ce ne puteam permite. Câteodată ne aducea fructe și legume, iar relația mea cu mâncarea era una normală.” a spus Keith.

Tragedia a lovit în viața lui Keith când avea 16 ani și era înscirs la o școală pentru copii cu probleme. Mama lui a murit de pneumonie.”Problemele au început să apară la școală. Am fost batjocorit de ceilalți elevi pentru că aveam urechile mari.”, a mai zis el

”A fost un șoc. Nu mă așteptam să moară și am început să mă învinovățesc pentru toate problemele pe care i le-am creat. Am început să mănânc din ce în ce mai mult, până am ajuns în punctul în care mâncam de fiecare dată când eram supărat.”

A început să ia în greutate, dar nu a băgat în seamă până în momentul în care nu mai încăpea în haine extra-largi. A contiunat să crească, iar la vârsta de 32 de ani purtea haine 5XL. În 2008 nu a mai putut să stea în dormitor pentru că îi era imposibil să urce scările, așa că s-a mutat în sufragerie. La sfârșitul lui 2010, a depășit 8XL, cea mai mare mărime posibilă la haine, și a început să se ”îmbrace” cu cearceafuri.

”Inima nu imi funcționează cum trebuie, am migrene, astm, mâncărimi și dureri”, a spus bărbatul.

Keith Martin și-a adus aminte că ultima oară când a stat pe un fotoliu a fost în urmă cu șapte ani și acel era dublu.

”Uitându-mă înapoi la viața mea, observ că în cea mai mare parte a timpului am fost deprimat. Îmi este frică de locurile publice. Cred că mereu mi-a fost, dar niciodată nu am fost tratat. Nu mă simt diferit față de adolescență cu excepția acestui corp gigantic care mă doare în fiecare zi”, a închieat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel