Cu susul în jos pentru a evita avortul

O femeie care suferă de o afecţiune rară, ce a dus la avorturi spontane repetate, a născut o fetiță după ce a stat cu susul în jos timp de trei luni.

Autor: Ana-Maria Anițoiu

Donna Kelly, în vârstă de 29 de ani, a aflat la cinci luni de sarcină că bebelușul ei se află la doar un centimetru deasupra cervixului și că riscă să iasă afară.

Astfel, medicii au făcut-o să stea întinsă pe un pat de spital, înclinat la 45 de grade, pentru a reduce presiunea.

A trebuit să stea acolo 24 de ore pe zi, cu câteva pauze de mers la toaletă. Donna, mama Ameliei, a spus că la început se simțea amețită, dar după câteva zile, s-a obișnuit.

"M-am proptit cu perne și bariera din jurul patului m-a împiedicat să cad. Trebuia să mă rostogolesc pe o parte ca să mănânc, dar terminam întotdeauna cu un braţ amorțit”, a spus tânăra mămică.

Donna suferă de un cervix slab de la nașterea fiului ei, Josua, care are acum patru ani. Ea a avut două avorturi spontane la 19 şi 23 de săptămâni. În timpul ultimei sarcini, ea a petrecut zece săptămâni la Spitalul Universitar din Coventry în grija profesorului Siobhan Quenby, unul dintre experţii mondiali în avorturi spontane recurente.

Fosta asistentă de ginecologie, Donna, care locuieşte în oraş împreună cu Josua şi soțul său, Mark, în vârstă de 32 de ani, a declarat: "Mark şi cu mine am tăiat fiecare zi din calendar, speram ca fiecare zi în pat să însemne o zi în minus în incubator pentru copil, în cazul în care ar fi sosit prematur".

Amelia a sosit mai devreme cu şase săptămâni, prin cezariană. Ea a petrecut două săptămâni într-un incubator inainte de a merge acasă.

Donna a spus că este încântată să o aibă pe Amelia, însă va exista întotdeauna un loc în inima ei pentru cei doi copii pe care nu i-a cunoscut niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel