Cu orice MasterCard PayPass se intră mai ieftin la metrou

Călătoria cu metroul va avea un preţ mai mic pentru deţinătorii de carduri MasterCard, informează Agerpres.

Până pe 15 noiembrie, preţul unei călătorii va scădea de la 2 lei la 1,4 lei pentru cei ce deţin carduri MasterCard PayPass şi Maestro PayPass. Aceştia vor putea plăti direct cu cardul în zonele de acces, la orice staţie de metrou din Bucureşti unde există tehnologia contactless şi este acceptat PayPass.

"La doi ani de la start, harta locurilor care acceptă plăţi contactless cu MasterCard PayPass şi Maestro PayPass în Bucureşti se conturează tot mai clar, incluzând, pe lângă restaurante, farmacii şi hypermarketuri, marea majoritate a staţiilor de metrou, şi estimăm ca până la sfârşitul anului să fie acoperite toate staţiile", a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

În cadrul acestei campanii promoţionale, MasterCard colaborează şi cu regia autonomă de transport din Sibiu, oraş în care va exista preţ promoţional şi la călătoriile pentru autobuz.

MasterCard a început din anul 2010 diverse campanii ca iniţiative în domeniul soluţiilor moderne de plată în transportul în comun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel