Cu ce înlocuim ouăle în Post. Poate fi folosită și în prăjituri

În postul Paștelui, toată lumea caută înlocuitori. Pe lângă cei arhicunoscuți precum soia, un aliment care poate înlocui cu succes ouăle câștigă tot mai mult teren.

Un aliment care poate înlocui cu succes ouăle câștigă tot mai mult teren în perioada postului.

Este vorba despre aquafaba. Dacă vrei s-o folosești în prăjituri, trebuie să pui două linguri pentru fiecare albuș de ou, scrie realitatea.net.

Înainte să le prepari, înmoaie boabele în apă timp de câteva ore. Sucul acestora trebuie să ajungă de consistența unui albuș.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy