Crize de gelozie, la Antena 1. Flirt sub plapumă și nervi întinși la maximum: "Am înnebunit!" (VIDEO)

Gelozia bat-o vina! Iubitul, în pat cu altă femeie? Nervi și imagini greu de privit, la Antena 1.

Probă cu surprize pentru domni aseară, la Power Couple România – La bine și la greu! Provocarea de a-și salva partenera de la ananghie a avut o rezolvare care i-a surprins: nicio cheie nu putea deschide lacătul pentru a o elibera și nicio unealtă nu putea sparge lanțurile. Gestul salvator la proba de aseară era acela de a-și apăra iubita cu propriul corp de jetul puternic de apă care venea spre ea la expirarea timpului. Urmează proba doamnelor, puse la grea încercare: misiunea fiecăreia dintre ele va fi să găsească, în doar câteva minute, cheia camerei în care partenerul ei se află în compania altei femei. 

În ediția de ieri a reality show-ului, trei din șase concurenți au avut prezența de spirit necesară pentru câștigarea probei - Sorin Gonțea, Emi Popescu și Cosmin Natanticu, cel care 
s-a situat, alături de soția sa, Eliza, pe primul loc, după investiția ei de 1.000 de euro. Competiția se întețește în această seară, când aflăm primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra. 

"Eu sunt foarte geloasă. Am înnebunit"

Diseară, de la ora 20:30, Power Couple România trece de la filmul de acțiune al băieților la... o telenovelă în care concurentele au misiunea ingrată de a-și împiedica partenerul să calce strâmb. Astfel, ele au la dispoziție doar trei minute ca să găsească, într-un bazin plin cu un lichid deloc îmbietor, cheia camerei în care partenerul lor se află cu o altă femeie. Detaliul cel mai important: doamnele au voie să ia cheia doar cu dinții! Cât de departe sunt dispuse ele să meargă, împinse de gelozie?

”Eu sunt foarte geloasă. Am înnebunit când o admiratoare a ținut morțiș să facă o poză cu Lino la sală! La fel va fi și la probă, dacă fata pune mâna pe el sau stă în brațele lui”, a mărturisit Delia, logodnica lui Lino.

”Cât de geloasă sunt? Destul de geloasă!”, a dezvăluit și Oana Matache, înainte de probă.

Urmează, așadar, o telenovelă în șase acte - fiecare concurentă poate avea un alt deznodământ pentru scenariul din această seară. Cum se va desfășura proba fetelor telespectatorii vor descoperi pe Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30, în ediția Power Couple România în care Dani Oțil va anunța și primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra a competiției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel