Urmărește emisiunea live


Cristian Gog, trei ore într-un sicriu de gheață. Ce truc a mai folosit?

Mentalistul Cristian Gog, câștigătorul ediției de la show-ul Românii au talent, s-a închis într-un "sicriu de gheata", vineri, în Piața Unirii din Cluj. Îmbrăcat numai într-un trening subțire, Gog a fost înfășurat într-o folie de plastic transparentă și s-a pus în gheață. Totuși, recordul acestuia nu poate fi omologat.

[caption id="attachment_187067" align="alignnone" width="640" caption="Foto: stiridecluj.ro"][/caption]

Câștigătorul de la "Românii au talent", Cristian Gog, a doborât recordul mondial deținut de Victor Cerra de a sta într-un sicriu de gheață.

 Vineri, în Piața Unirii din Cluj, Gog a început pregătirea pentru doborârea recordului mondial prin acoperirea corpului cu o folie transparentă. Poate că acest lucru este și secretul de rezistență al corpului uman la o temperatură scăzută, deoarece folia nu permite pierderea din temperatură a corpului. Dar rămâne de văzut.

[caption id="attachment_187069" align="aligncenter" width="256" caption="Foto: stiridecluj.ro"][/caption]

 După această mică pregătire, Gog a fost așezat într-un sicriu format din 13 blocuri de gheață, iar peste acesta au fost turnate bucăți de gheață sparte, lăsânu-i totuși o zonă a feței liberă pentru a se putea comunica. În acest sicriu, Cristian Gog a stat mai bine de trei ore, doborând astfel recordul mondial.

[caption id="attachment_187070" align="alignnone" width="640" caption="Foto: stiridecluj.ro"][/caption]

 În jurul orei 21,00, Gog a fost scos din sicriul de gheață, acesta declarând: "Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost aici alături de mine. Orice aş fi făcut eu, fără voi, nu ar fi însemnat nimic", scrie stirixdecluj.ro.

 Medicii aflați la fața locului au declarat că starea lui Gog este bună. Chiar dacă mentalistul Gog a doborât un record al Guinness Book, acesta nu poate fi omologat deoarece niciun reprezentant al acestora nu a fost prezent la Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel