Cristian Diaconescu: PMP va monitoriza implementarea PNRR

Facebook - Cristian Diaconescu
Facebook - Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu, preşedintele PMP, a anunţat că partidul său va monitoriza implementarea PNRR de către noul Guvern. 

"PMP salută votarea în Parlament a noului Guvern, după multe luni de criză politică, ce a adus România intr-o situație catastrofala.

Acum, Cabinetul Ciucă, având o majoritate parlamentară confortabilă, are legitimitatea să repornească motoarele economiei și să redea romanilor speranța într-o viață mai bună.

De asemenea, actuala putere, în colaborare cu întreaga societate românească are șansa de introduce modificări esențiale în Constitutie, ca obiectiv central fiind reforma administrativă.

Partidul nostru va monitoriza programul de guvernare și va atrage, permanent, atenția asupra modului de implementare a PNRR, care trebuie să ghideze voința politică a tuturor partidelor, în perioada următoare", a transmis Cristian Diaconescu pe Facebook. 

Colaborarea cu PNL nu mai este de actualitate 

Cristian Diaconescu spune că discuția cu PNL, legată de o colaborare politică, nu mai este de actualitate, scrie alba24.ro. Potrivit unor informații apărute în spațiul public, a fost vorba inclusiv de o fuziune prin absorbție, însă acest lucru a fost negat de reprezentanții partidului. 

”Din punctul de vedere al dialogului cu Partidul Național Liberal, nu ne aflăm în nici un stadiu evolutiv (…). Partidul Național Liberal nu a mai dat nici un semn din această perspectivă și considerăm că în contextul actual nu mai este de actualitate această discuție. Nu a existat și nu va exista cel puțin în mandatul meu, pentru că nu am din partea congresului PMP un mandat în acest sens, nici un fel de intenție, așteptare sau proiect care ar avea drept consecințe dispariția Partidului Mișcarea Populară.

Indiferent cu cine dialogăm, eu sunt dispus să dialoghez, evident, este natural, este normal până la urmă, discutăm de problemele pe care dreapta românească și aici societatea românească este prima care ne îndeamnă să avem un dialog din acest punct de vedere, dar, cum se spune în diplomație, pentru un tango e nevoie de doi” a declarat Cristian Diaconescu. 

În acelaşi timp, preşedintele PMP exclude o alianţă cu PSD.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel