Cristian Boureanu, gest surprinzător de ziua lui: M-am trezit cu fata mea la ușă

Cristian Boureanu și-a petrecut ziua de naștere în familie. Acesta a mărturisit în emisiunea lui Morar că a mers alături de Laura, fratele său cu prietena lui, dar și cu fata lui, Ioana, la un restaurant din capitală.

Nu e chiar o petrecere, sunt doar cu familia, cu Laura, cu fratele meu, cu prietena lui şi cu fata, la o masă la un restaurant. Le mulţumesc mult de tot!", a declarat Cristian Boureanu în cadrul emisiunii Răi da' buni.

Totodată, Boureanu dezvăluie că a avut parte de o surpriză de ziua lui. Fiica lui, Ioana, cu care a avut divergențe în tot acest timp, a venit la locuința tatălui său pentru a-i fi alături în această zi specială.

"Mă bucur foarte mult că m-am trezit cu fata mea la uşă de ziua mea. Relaţia cu fata mea e foarte importantă şi sper ca lucrurile să fie bune şi ok. A fost un an greu, dar a fost un an în care tot ceea ce s-a întâmplat are un sens în viaţă şi am avut şi eu de învăţat, are şi Ioana de învăţat din chestia asta. O iubesc foarte mult, e fata mea şi sunt sigur că lucrurile vor fi bine şi în al doilea rând, vreau să am un an mai relaxat cu Laura." a mărturisit fostul deputat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel