CRISTI RĂSPUNDE. Cine este bărbatul strigat de toată România

"Cristi, bă, Cristi!" e peste tot. A fost strigat de un cămin întreg de studenți din Iași, i-a "întrerupt" conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis. Toată țara îl strigă pe Cristi. Parodiile sunt virale pe Internet. 

Reporterii cancan.ro l-au găsit pe mult strigatul Cristi. Înregistrarea care l-a făcut celebru pe Cristi a fost filmată în urmă cu doi ani. Un amator a filmat un bărbat rezemat de gard, care-l striga pe Cristi pentru a-și lua câinele care îl trăgea de cizmă. Bărbatul fumează liniștit în timp ce strigă "Cristi, bă, Cristi!". Filmarea a fost făcute în Broșteni, județul Mehedinți. 

"Nu credeam vreodată că o sa iasă asemenea nebunie. Era o glumă. Câinele, care nu era agresiv, așa cum ar putea crede unii, se juca cu Gheorghe. Lui îi era frică și mă striga, însă nu făcea nimic să scape, nu se mișca. Stătea, fuma și striga. De asta s-a și filmat, râdeam toți cu lacrimi", a spus Cristi, pentru cancan.ro

"Ne-am distrat la maxim, dar nu mă așteptam ca filmul să fie vizionat de peste un milion de oameni și să se ajunga la o asemenea isterie. Recent am aflat și eu de nebunia asta, m-au sunat niște prieteni și mi-au zis ce se intampla. Am crezut inițial că fac mișto de mine", a spus Cristi.

Bărbatul muncește în Italia și are doi copii, o fată și un băiat. Acum are un alt câine, de pază. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel