Cosmetice bio sau ceaiuri pentru meditaţie, la Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles

craciun
craciun

Galeria Sala Dalles găzduieşte, timp de trei săptămâni, din 2 decembrie şi până în Ajunul Crăciunului, ediţia din 2010 a Târgului Cadourilor de Crăciun.

Vizitatorii târgului pot alege între globuri de sticlă pictate manual de artişti din România şi Olanda, tablouri şi postere vintage, ceramică, cosmetice bio, cărţi, filme, decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă şi multe alte cadouri. Târgul de la Sala Dalles are o secţiune dedicată special celor care vor să pregătească singuri obiectele de decor pentru Crăciun, unde vizitatorii au la dispoziţie benzi adezive din hârtie de orez sau seturi de bricolaj, iar specialiştii îi vor învăţa să le transforme în obiecte unice, folosind tehnica şerveţelului sau tehnica origami. Organizatorii Târgului Cadourilor de Crăciun de la Dalles au pregătit o ofertă bogată şi pentru cei care preferă să ofere bijuterii.

O noutate a acestui an o reprezintă cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse în Germania, în Siberia sau în Orientul Îndepărtat. De asemenea, iubitorii de ceai vor avea ocazia să vadă, să deguste şi să cumpere combinaţii inspirate din plante rare, pregătite de specialişti ai ceaiului din Germania sau Marea Britanie destinate diverselor momente ale zilei: ceaiuri albe, roşii, verzi sau negre, pentru revigorare, tonifiere, relaxare sau meditaţie. O multuitudine de arome pentru stări de spirit sau ocazii speciale!

Pentru această ediţie, organizatorii Târgului Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor şi participarea la un proiect special, organizat în scop caritabil: "Stele pentru viitor". Asociaţia Română de Pachwork oferă un quilt tradiţional, realizat din sute de petice, de mărime 2,25/1,80 metri, care va fi expus în cafeneaua de la Dalles. Toţi vizitatorii vor avea şansa să câştige această lucrare, cumpărând bilete de participare la tombola organizată in acest scop. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 24 decembrie la ora 12:00 iar câştigătorul va fi anunţat pe site-ul galeriei Dalles, www.dallesrevolution.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel