Copii lui Michael Jackson vor ferma Neverland înapoi

never land
never land

Copii artistului Michael Jackson doresc să răscumpere ferma Neverland și să o transforme într-un centru dedicat memoriei tatălui lor.

Cei doi copii mai mari ai cântăreţului american, Prince Michael, în vârstă de 13 ani, şi Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, au luat această decizie după ce au făcut, în urmă cu câteva zile, o vizită "secretă" la ferma Neverland, fosta reşedinţă în valoare de peste 80 de milioane de dolari a starului.

Michael Jackson, care a murit în iunie 2009, a fost obligat să vândă ferma Neverland unui fond de investiţii, după ce a acumulat datorii imense. O sursă a declarat pentru News of the World că "Paris şi Prince şi-au amintit camerele din copilărie". Cei doi copii ai starului ar fi declarat că atunci când vor fi suficient de mari vor răscumpăra ferma Neverland şi o vor transforma "într-un fel de parc comunitar şi centru pentru protecţia animalelor".

Aceeaşi sursă a declarat că şi cel de-al treilea copil al starului, Prince Michael II, cunoscut sub numele de Blanket, în vârstă de opt ani, s-ar fi "îndrăgostit" de Neverland după o vizită făcută la această fermă în cursul verii.

Potrivit News of the World, cei trei copii ai cântăreţului vor moşteni multe milioane de dolari după ce vor împlini vârsta de 21 de ani şi vor dispune astfel de mijloacele financiare pentru a răscumpăra celebra fermă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel