Conturile lui Irinel Columbeanu ar putea fi blocate. Vezi aici de ce

irinel_columbeanu_02
irinel_columbeanu_02

Irinel Columbeanu are de achitat o datorie de circa 5. 000 de euro fostei soții, reprezentînd cheltuieli de judecată în procesul de custodie a fetiței lor.

Monica Gabor, fosta soţie a miliardarului Irinel Columbeanu, dovedeşte încă o dată că nu uită şi nu iartă, mai ales când e vorba de bani. Ieri, fotomodelul a primit undă verde din partea judecătorilor să-l execute silit pe Irinel pentru o datorie de 5.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Zilele trecute, Monica Gabor a depus o cerere de executare silită la Judecătoria sectorului 1, prin care acuza faptul că Irinel Columbeanu, fostul său partener de viaţă, nu i-a plătit 21.576 de lei (n.r. - aproape 5.000 de euro), cheltuieli de judecată în urma procesului de custodie.

Cum magistraţii i-au dat câştig de cauză, vedeta are acum la îndemână mai multe variante pentru a-şi recupera banii de la afaceristul cu care a fost căsătorită aproape cinci ani: fie îl somează încă o dată să achite datoria, fie îi blochează conturile, fie scoate la licitaţie bunurile acestuia. “Nu am nimic de comentat”, a fost reacţia seacă a lui Irinel Columbeanu, contactat de Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel