Controversă Trump-Schwarzenegger: Mai bine vă rugați

Președintele american, Donald Trump, le-a spus joi miilor de oameni adunați la manifestarea așa-numită "National Prayer Breakfast" de la Washington că ar trebui să se roage pentru fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, care a preluat rolul de gazdă a show-ului de televiziune "The Celebrity Apprentice" după plecarea lui la Casa Albă.

"Vreau pur și simplu să ne rugăm pentru Arnold dacă este posibil, pentru acele audiențe", a glumit Donald Trump după ce a fost prezentat de organizatorul Mark Burnett participanților la manifestarea anuală.

Donald Trump a fost prezentatorul original al show-ului de televiziune în care concurau persoane doritoare să se angajeze la compania lui și mai târziu al emisiunii "The Celebrity Apprentice", în care starurile concurează pentru fonduri caritabile.

Trump l-a mai ironizat și înainte pe Schwarzenegger pentru ratingurile scăzute ale primelor episoade din noul sezon al emisiunii, iar joi a afirmat că audiența "a luat-o la vale".

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a spus că fostul star al filmelor de acțiune și guvernator "se roagă ca președintele Trump să poată începe să-și amelioreze propria situație din sondaje".

Schwarzenegger a răspuns și în nume personal la noile ironii ale lui Trump prin intermediul unei înregistrări video postate pe contul său de Twitter, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel