Controlul populației umane prin apa de la chiuvetă. Ce spune una dintre cele mai cunoscute teorii ale conspirației

manipulare
manipulare

Una dintre cele mai cunoscute teorii ale conspirației spune că populația este ținută sub control prin intermediul apei de la chiuvetă, care conține fluor.

Adepții sunt convinși că cineva controlează lumea din umbră. În general, sunt arătate cu degetul organizațiile masonice, despre care se spune că sunt secrete deși au site-uri oficiale, numere de telefon și conducători care pot fi găsiți ușor.

Deși, inițial teoria se referă la apa de la chiuvetă, o putem expanda până la băuturile din magazine.

Principalul ”vinovat” este fluorul, care este prezent în mai multe produse pe care le utilizăm: pasă de dinți, apă, mâncare etc.

Teoria spune că deși fluorul este promovat ca substanță terapeutică, efectele reale sunt devastatoare pentru creierul nostru. Cel mai grav efect ar fi scăderea IQ-ului.

”Fluorul este promovat ca o substanţă chimică “terapeutică” necesară pentru prevenirea cariilor, însă, această substanţă reduce coeficientul de inteligenţă, calcifiază glanda pineală şi afectează fertilitatea, pe lângă alte efecte adverse pentru sănătate. Nu există nicio îndoială că fluorul scade nivelul coeficientului de inteligenţă, din moment ce rezultatele sunt obţinute în urma cercetării epidemiologice de înaltă calitate”, relatează Sayer Ji pentru Wakeup-world.com.

VEZI ȘI: Teoria conspirației din spatele Apocalipsei 2012

”Un alt studiu, publicat în 1995, a descoperit că în rândul muncitorilor din fabrici, expunerea la compuşii de fluor era asociată cu un risc crescut de avort spontan: “Riscul de avort spontan (AVS) a fost calculat în asociere cu agenţii fizici şi chimici, în cadrul unui studiu al angajaţilor a 14 companii producătoare de semiconductori: după analiza a peste 6000 de angajaţi, 506 lucrători actuali şi 385 de foşti angajaţi prezentau acest risc. Două grupuri de substanţe chimice au reprezentat 45% din excesul de risc de AVS în rândul muncitorilor din camerele de fabricare: solvenţi fotorezistenţi, inclusiv eter de glicol, şi compuşi de fluor utilizaţi în gravură. Femeile expuse la niveluri ridicate din ambii agenţi aveau un risc mai mare de a suferi un avort spontan”, se arată pe site-ul ceicunoi.wordpress.com. Din perspectiva manipulării unui număr mare oameni, dependenți de resurse limitate, “efectele secundare”, cum ar fi contracepţia şi infertilitatea asociată cu utilizarea substanţelor chimice precum fluorul, ar putea fi considerate efecte colaterale benefice. Un alt efect secundar este amorţeala mentală şi calcifierea glandei pineale, ceea ce face ca populaţia expusă la această substanţă să fie mult mai docilă şi mai uşor de controlat şi manipulat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel