Congresman american cu mentalitate de evul mediu. Vezi ce crede

big-bang
big-bang

Paul Broun, congresman american, consideră că teoria Big Bang referitoare la apariţia Universului, precum şi cea evoluţionistă sunt nişte "minciuni izvorâte direct din iad".

"Cuvântul Domnului e adevărat. Am ajuns să pricep asta. Toate lucrurile acelea pe care le-am învăţat despre evoluţie, embrion şi teoria Big Bang, toate astea sunt minciuni izvorâte direct din iad", a spus Broun, care, în mod surprinzător, este medic, scrie Huffigton Post

"E o minciună să încerci să ne împiedici pe mine şi pe ceilalţi care au învăţat acelaşi lucru să înţelegem că avem nevoie de un salvator".

A continuat, afirmând că: "există multe informaţii ştiinţifice pe care le-am descoperit, în calitate de cercetător, care arată că Pământul este de fapt foarte tânăr. Nu cred că are mai mult de 9.000 de ani. Cred că a fost creat în cele şase zile, aşa cum le ştim. Asta spune Biblia.".

Potrivit NBC News, comentariile lui Broun fac parte dintr-un discurs mai amplu pe care l-a ţinut la Biserica Baptistă din Hartwell, Georgia, pe 27 septembrie. Un videoclip în care fusese înregistrat discursul a fost postat de The Bridge Project.

Broun este membru ilustru al Comitetului pentru Ştiinţă, al cărui membru este şi un alt personaj renumit pentru declaraţiile sale, Todd Akin.

Akin a spus, luna trecută, că femeile nu rămân însărcinate în urma "violului recunoscut", deoarece trupurile acestora au "căi prin care să împiedice tot procesul să aibă loc".

În 2009, Broun a încercat să facă din anul 2010, anul Bibliei, iar în prezent candidează pentru a fi reales, fără să aibă vreun adversar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel