Confuzie: Un ministru a ajuns la Budapesta în loc de București

Confuzie la nivel înalt. Un ministru al Sporturilor a ratat prezența la Cupa Mondială de Dans, unde urma să preia ștafeta pentru competiția de anul viitor, deoarece a ajuns la Budapesta în loc de București.

Dintr-o confuzie făcută destul de des de străini, ministrul Sporturilor din Insula Jersey, teritoriu dependent de Coroana Britanică, dar având propriul guvern, a ajuns la Budapesta, deși destinația era București, scrie Digi 24.

Ministrul Steve Pallett a ratat prezenţa la Cupa Mondială la Dans, după ce un subaltern i-a cumpărat bilet de avion către... capitala Ungariei în loc de cea a României.

„Am plecat din Jersey vineri, mi-am luat câteva lucruri, paşaportul. Am ajuns la aeroport, m-am îmbarcat, am primit ambele tichete de îmbarcare. Am plecat de la Gatwick la Heathrow, unde am stat peste noapte, m-am îmbarcat şi când parcursesem o treime din drum m-am trezit şi am aflat că urma să aterizez la Budapesta şi eu ar fi trebuit să ajung la Bucureşti", a povestit ministrul Sporturilor din Jersey.

La Bucureşti, oficialul ar fi urmat să preia ştafeta, pentru că insula din sud-vestul Marii Britanii va găzdui, în 2016, Cupa Mondială la Dans.

La evenimentul care va avea loc la Fort Regent și Opera în ultima săptămână din iunie 2016, sunt așteptați 3.500 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 25 de ani. 

Zilele trecute, în Capitală s-a desfășurat ediţia din 2015 a Cupei Mondiale de Dans. Copii talentaţi din întreaga lume s-au confruntat în competiția găzduită de Rin Grand Hotel.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel