CONCURENTE Bravo, ai stil! All Stars 2018. Surpriză totală

Foto Facebook
Foto Facebook

Cătălin Botezatu este noul jurat al emisiunii "Bravo, ai stil!", în locul lui Răzvan Ciobanu, care a părăsit show-ul recent. S-a aflat și cine sunt cele 11 concurente care se vor prezenta în fața juriului și a telespectatorilor.

CONCURENTE Bravo, ai stil! All Stars 2018. "Bravo, ai stil!" va fi prezentat într-o formulă "All Stars". Prin urmare, în competiție vor fi cele mai importante concurente ale sezoanelor trecute.

CONCURENTE Bravo, ai stil! All Stars 2018. Nu mai puțin de 11 concurente se vor lupta, din nou, pentru marele premiu de 100.000 de lei. Telespectatorii vor avea ocazia să le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana și Beatrice (participante în cel de-al treilea sezon), potrivit wowbiz.ro.

Când începe  

CONCURENTE Bravo, ai stil! All Stars 2018. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon".

Declarații Cătălin Botezatu

Amintim că, joi seară, la Kanal D, în emisiunea „WOWBiz", prezentată de Andreea Mantea și Victor Slav, a fost anunțat numele viitorului jurat. „Postura mea, alături de jurați, sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă, pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv, având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling", a declarat Cătălin Botezatu.

Despre acesta, Ilinca Vandici a spus că este elegant și cuceritor. În timp ce Iulia Albu a declarat că este un om generos, foarte cald, Raluca Bădulescu a spus că are o personalitate extraordinară.

[citeste si]

De asemenea, amintim că Iuliana Doroftei este marea câștigătoarea a celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil". În ultima etapă a finalei, ea s-a luptat cu fosta sa colegă de echipă, Emiliana, pentru câștigarea competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel