Concertul Morcheeba de la Sala Palatului, o lecţie de muzică primită cu ovaţii - VIDEO

morcheeba-bucuresti-sala-palatului
morcheeba-bucuresti-sala-palatului

Una dintre emblemele trip-hop a urcat, marţi seara, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pentru a oferi o lecţie de muzică. Aproximativ 4000 de oameni, puţin stângaci în a interacţiona cu cei de pe scenă, dar foarte entuziaşti, i-au primit pe cei de la Morcheeba în formula originală, cu Skye Edwards revenită în band, alături de fraţii Ross şi Paul Godfrey. Şi au avut parte de un concert de sărbătoare.

Chiar dacă au sosit la Bucureşti pentru a-şi promova noul album, Blood like Lemonade, cei de pe scenă, au oferit publicului o desfătare cu cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul timpului. Big calm, Trigger Hippie, Slow down, Blindfold, Parts of the Process, The Sea sau Otherwise i-au făcut pe cei din sală să aplaude minute în şir după fiecare melodie în parte.

Parcă pentru a-şi cere scuze pentru prestaţia de anul trecut, de la B’estfest („we were high on mushrooms“, după cum s-a destăinuit Ross Godgrey publicului din sală), britanicii de la Morcheeba au arătat motivele pentru care o lume întreagă îi apreciază. Iar Skye Edwards a demonstrat că Morcheeba poate să sune la fel de bine în concert, ca şi în albumele înregistrate în studiou. Bonus: zâmbetul şi plăcerea de a interacţiona cu cei veniţi să-i vadă.

Provocat de Skye Edwards, publicul a cântat, alături de cei de pe scenă, refrenul de la Beat of the Drum (de pe albumul „Blood like Lemonade”). Ba chiar vreo doi norocoşi au fost „cinstiţi“ cu tequila şi cu whiskey. Iar mulţimea din sală a avut parte de o experienţă pe care şi-ar dori să o repete.

Morcheeba - Part Of The Process, live la Bucureşti, Sala Palatului, 5 octombrie 2010 /// sursa video - YouTube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel