Concertul de la Bucureşti al Sabrinei şi Samanthei Fox a fost anulat

samantha fox
samantha fox

Concertul pe care celebrele cântăreţe Sabrina şi Samantha Fox urmau să îl susţină pe 26 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat.

samantha fox"Această decizie este cauzată de modificările ce au survenit în programul celor două artiste, acestea fiind în imposibilitatea de a-şi sincroniza datele contractate deja", se arată în comunicatul organizatorilor, Project Events.

Persoanele care au cumpărat deja bilet îşi pot recupera banii de la punctele de vânzare de la care au achiziţionat tichetul. În cazul în care au comandat bilete online, ele trebuie să ia legătura cu reprezentanţii site-ului de unde s-a comandat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului, fără alte comisioane sau servicii.

Referitor la o posibilă reprogramare a concertului, Project Events se află în discuţii cu managementul artistelor, data acestuia urmând a fi anunţată ulterior. "Suntem în discuţii cu impresarii artistelor, încercăm să găsim o cale pentru a reprograma acest show. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate admiratorilor ce deja au cumpărat bilete la concert", susţin organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel