Billy Ocean, concert 100% live, la București. Vezi data și prețul biletelor

Billy-Ocean
Billy-Ocean

Concert de excepție la București, în această toamnă, oferit de cel mai mare artist negru, produs vreodată de Marea Britanie, Billy Ocean.

Starul britanic Billy Ocean, pe numele real, Leslie Sebastian Charles, concertează pe 27 noiembrie la Sala Palatului din București, fanii artistului având ocazia să îl admire și să-l aplaude în cadrul spectacolului de excepție 100% live.

Concertul de la București al celui care și-a ales pseudonimul scenic după numele echipei de fotbal "Ocean's Eleven" din localitatea natală, face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent material discografic, lansat în primavara acestui an sub titulatura ”Here you are”. Din playlist-ul show-ului nu vor lipsi ”Carribean Queen”, ”When the going gets tough”, ”Suddenly”, ”Love is forever” sau ”Get out of my dreams” melodii de succes ale artistului care l-au clasat în timp pe primele poziții ale topurilor pop din întreaga lume.

Ce prețuri au biletele puse în vânzare

Fanii starului britanic își pot procura deja bilete pentru concertul din 27 noiembrie, acestea fiind puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr.24, de la Sala Palatului și online prin www.vreaubilet.ro.

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc:

VIP – 340 lei;

Cat.I – 290 lei;

Cat.II – 240 lei;

Cat.III – 200 lei;

Cat.IV – 180 lei.

Billy Ocean, o carieră muzicală greu de egalat

Discurile înregistrate de Billy Ocean au cumulat vânzări de peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume, artistul reuind să adune și numeroase discuri de aur și platină. Titlul piesei "Caribbean Queen" de pe albumul Suddenly, cu care începe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Așa se face că piesa este cunoscută și ca "African Queen" sau "European Queen", cântec cu care Billy Ocean a obținut premiul Grammy la categoria Best Male R&B Vocal Performance, în 1985.

În pofida faptului că Billy Ocean a lipsit 15 ani de absență de pe scena muzicală, starul a revenit în anul 2008 în studiouri pentru înregistrarea unui nou album ce va fi lansat un an mai tarziu, "Because I Love You". În 2010, lansează compilația "The Very Best of Billy Ocean", iar în 2013 revine cu un nou album intitulat ”Here you are”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel