Cojocaru iUmor. SCANDAL Delia-Cheloo-Bendeac, șocați: Un MITOCAN-VIDEO

Ioan Cojocaru a făcut niște glume proaste la iUmor care i-au deranjat pe jurați. El a zis că vrea să demonstreze că are un gram de inteligență mai mult decât Delia. A rugat-o să numere până la 20, lucru pe care vedeta l-a refuzat: "Nu pot". Replica lui Ioan Cojocaru a fost: "Ok, Delia nu este foarte inteligentă astăzi".

Până la urmă, o fată din public a început să numere, dar a fost oprită la numărul trei. Ioan Cojocaru a făcut un comentariu deplasat: 'practic, când ai numărat, ai zis numărul bărbaților care ți-au trecut prin pat'. Mihai Bendeac a spus: 'Am vrut să-l bat'.

"Ești un mare dobitoc. Trecând peste faptul că ai avut un număr de căc*t... Mă doare undeva dacă ești de acord cu mine. Cum poți să îi spui Deliei că nu este inteligentă doar pentru că nu a vrut să numere până la 20? Cum îți permiți? Am făcut pe mine de râs...", a zis Mihai Bendeac.

"Ești infantil! De ce ai făcut asta? Te-ai gândit că este amuzant? Nu este smart ce ai făcut!", a spus Delia.

"Am avut în față un mitocan care a agresat-o verbal pe Delia. A încercat să o atragă în capcană. A pus-o să numere ca să zică, de fapt, bărbații pe care i-a avut. Nu este treaba noastră câți bărbați a numărat Delia", a mai zis și Cheloo la iUmor.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel