Coincidență cu tentă sexuală, în prezentarea unei piese din București

sex-1000x1000
sex-1000x1000
Sex cu Emilia Popescu, 100 de minute, la Metropolis. Așa se anunța piesa de teatru cu care Metropolis își deschide stagiunea, într-o revista gratuită de divertisment. 

Cum e să iubești, sau ce înseamnă să iubești? Ce spui atunci când iubești pe cineva? Cum te apropii de adevăr umflându-ți impulsurile în noaptea pasiunii ce naște monștri ai dragostei? Ce simți atunci când auzi respirația celui care doarme lângă tine?

Emilia Popescu, Mircea Rusu, Gelu Nițu și Mihai Calota va vor răspunde la întrebările despre meandrele iubirii în spectacolul SEX, de Rob de GRAAF, în regia lui Claudiu Goga care va avea premieră luni 2 și marți 3 septembrie, la orele 19.00, la Teatrul Metropolis.

Combinație între amintire și dor

"SEX" analizează profund și cu emoție, într-un ritm alert, reacțiile și evoluția a patru personaje: soțul, soția, prietenul casei și partenerul acestuia - două cupluri ale căror probleme ajung să interfereze, urmărindu-i până în cele mai ascunse cute al intimității lor erotice și morale. Se discută, se analizează "eroii sunt niște vorbitori entuziaști" cum însuși autorul declară, mânați de dorință că odată și odată totul să fie din nou bine. "Este o combinație între amintire și dor. Cred că, scufundate în adâncul conștiintei și totuși încă palpabile, se mai păstrează senzațiile unui armonios odinioară: lumina din cameră ta de copil, întunericul de pe coridorul din casă bunicilor, tensiunea plină de așteptare cu care te duceai la școală în diminețile de vară... [...] Certitudinile de altădată oricât de depărtate și de slabe, formează un nucleu de nostalgie. Și chiar dacă știi că trecutul nu se mai întoarce, acest nucleu te păstrează în mișcare. Speri să regăsești cândva armonia pierdută și simțirea că trăire firească" (Rob de Graaf)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel