Provocarea "Ice Bucket". Larisa Iordache a răspuns provocării

larisa iordache
larisa iordache

Provocarea "Ice Bucket". Multipla medaliată la gimnastică Larisa Iordache a răspuns provocării ALS ICE Buckt Challenge, în care sunt angrenaţi numeroşi sportivi şi vedete mondiale, turnându-şi apă cu gheaţă pe cap.

Provocarea "Ice Bucket". "Mulţumesc pentru nominalizare, Adriana Pop şi Nicole Citroen", a anunţat gimnasta Larisa Iordache, miercuri seară, pe Facebook, după ce postat un filmuleţ în care îşi toarnă singură o găleată cu apă cu gheaţă pe cap, scrie Mediafax.

 

Provocarea "Ice Bucket". Ea a preluat "leapşa mondială" şi, printre alte persoane, a nominalizat-o mai departe şi pe colega ei de la lotul naţional, Diana Bulimar.

Provocarea "Ice Bucket". "ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Provocarea "Ice Bucket". Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham sau tenismenul Novak Djokovici. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel