EXCLUSIV  Cocoșul unui ambasador, operat. Harbuz: L-au iubit ca pe propriul copil

Scutaru Cristina / 26 ian 2018 / 21:54 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Harbuz, medic veterinar, a vorbit la DC News despre o intervenție chirurgicală foarte importantă pe care a făcut-o. Este vorba despre cocoșul unui avocat care a fost și ambasador.

"Vă pot vorbi despre unul dintre clienții de început. Este o poveste intresantă. Un avocat celebru, care fusese și ambasador, și soția sa aveau un cocoș care stătea cu ei, mânca cu ei la masă, stătea pe umărul doamnei, exact ca un papagal.

La un moment dat, a făcut o tumoră pe creastă. Toată lumea s-a ferit să îi facă intervenție chirurgicală pentru că este foarte dificil de realizat la pasăre în condițiile în care face hemorogie, cantitatea de sânge este mică și moare imediat. Eu am avut curajul să operez acest cocoș cu un termocauter. (...) Operația a fost reușită. A fost primul meu onorariu depășind limitele bunului simț, adică am primit 1000 de mărci pentru acea creastă. Oamenii au iubit cocoșul ca pe propriul copil. Nu aveau copii, umblau în toată lumea, cocoșul mergea cu ei. Este un caz deosebit", a zis Liviu Harbuz la interviurile DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul integral:

VEZI AICI interviul integral


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24