Coca Cola a adus celebra trupă Rixton în România

Coca-Cola a transformat seară de joi într-una memorabilă, oferindu-le celor peste 2.000 de participanți o experiență de brand inedită prin care a fost marcată lansarea campaniei „Taste the feeling" în România.

Toți cei care au trecut pragul Sălii Polivalente s-au bucurat de un concert fenomenal susținut de trupa Rixton, în premieră în România.

Seara a debutat cu un mix artistic plin de energie, muzică și dans, prin care a fost introdus imnul campaniei „Taste the Feeling". Artistul și producatorul muzical Bite Your Lips si trupa Muse Quartet au alternat beat-uri spectaculoase create din sunetul sticlelor și dozelor de Coca-Cola cu ritmuri de vioară.

Momentul a culminat cu un dans special, inspirat din clipurile campaniei „Taste the feeling", realizat de coregraful Emil Rengle și trupa Pro Dance.

Evenimentul a conținuat alături de trupa Rixton, care a susținut un concert fenomenal. Timp de 45 de minute, fanii din România au fredonat și au dansat alături de cei 4 britanici – Jake, Charley, Danny și Lewi – pe hiturile celebre ale acestora. „Me and My Broken Heart" și „Wait on Me" au fost piesele de rezistență ale serii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel