Coadă de ambulanțe, imagini cutremurătoare la Piatra Neamț. Medic: E iadul pe pământ

Ambulanțe noaptea. Intervenție de urgență. Foto: ISU Alba
Ambulanțe noaptea. Intervenție de urgență. Foto: ISU Alba

Liviu Harbuz, medic de la Piatra Neamț, a oferit detalii cutremurătoare privitoare la situația din teren.

 

Într-o intervenție la Antena 3, medicul Liviu Harbuz, care a ajuns la Spitalul Județean din Piatra Neamț, a oferit detalii privitoare la situația din teren: 

Aici este iadul pe pământ. Sunt zece morți, a fost un incendiu pe secția ATI. Sunt trei doctori răniți, unul are arsuri de gradul 2 pe 80% din suprafața corpului și tocmai a fost transferat la Iași. Aici sunt cozi de ambulanțe, au venit și ambulanțe cu accident rutier care stau la coadă. Este infernal.

E o coadă de ambulanțe, sunt ambulanțe pentru transfer pentru cei rămași pe secție, dar sunt și foarte multe ambulanțe cu pacienți CVOID-19 pentru că spitalul este suport COVID-19.

Secția ATI a ars toată, nu mai există locuri. Oameni ăștia care sunt aduși, nici nu înțeleg de ce mai stau la coadă aici, la coadă de ambulanță. au venit ambulanțe de la Bacău și întrebau presa ce să facă. Coada a depășit 14 mașini în acest moment. Prefectul a venit imediat, cei de la ISU, primarul orașului au fost prezenți încă de la început, dar în astfel de situații de criză, haosul e prezent și sunt oameni care mor cu zile.

Probabil încă sunt probleme în spital, oamenii sunt traumatizați, au venit și aparținători ai celor care au murit, e o situație de coșmar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel