CLIP FABULOS despre România, realizat de un olandez

România este o țară minunată, iar turiștii străini dovedesc nu numai că știu să aprecieze acest tărâm, dar și că sunt capabili să ne promoveze într-un stil cu adevărat profesionist. Un clip de trei minute realizat de un olandez în timpul vacanței sale de opt zile în România este fabulos.

Clipul, care face senzație pe internet, a fost realizat de către un tânăr olandez, Peter Schangen, care, în 2013, a petrecut, alături de iubita sa Andreea, o vacanță de opt zile în România.

Primele filmări sunt realizate în avionul cu care au ajuns în București, după care apar imagini din aeroport. Clipul ne înfățișează, ulterior, secvențe excepționale din timpul unei plimbări cu barca prin Cișmigiu, din Centrul Vechi sau de la Hanul lui Manuc, dar nu sunt omise nici bisericile și muzeele din Capitală, pe care niciun turist străin nu ar trebui să plece din România fără a le vizita.

Peter și Andreea au ajuns și pe litoral, unde s-au filmat cum s-au distrat la concerte și în satul de vacanta.

Cele mai importante momente ale perioadei pe care a petrecut-o în România, Peter Schangen le-a prezentat într-un clip senzațional de doar trei minute, pentru care a primit multe aprecieri, dar și îndemnuri pentru a vizita și alte locuri minunate din țara noastră, precum Delta Dunării, nordul Moldovei sau Transilvania.

"Mulțumesc pentru sfaturi! Prietena mea s-a născut în România, astfel că nu va fi nicio problemă să nu ne reîntoarcem, iar atunci... Ea spune că zona rurală este la fel de frumoasă, așa că va trebui să mă conving cu ochii mei..." , a răspuns tânărul olandez la propunerile primite. 

Clipul a fost încărcat pe Vimeo și continuă să facă senzație.

Romania (2013) from Peter Schagen on Vimeo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel