Clasamentul orașelor unde este cel mai scump de locuit și muncit. Cum arată podiumul

În fruntea clasamentului orașelor în care este cel mai scump de locuit și muncit, publicat recent de rețeaua imobiliară Savills, se află în acest an Londra, care depășește alte capitale considerate scumpe, precum New York și Paris, relatează lefigaro.fr, potrivit Agerpres.

Conform calculelor rețelei Savills, o persoană care trăiește la Londra are nevoie de nu mai puțin de 112.800 de dolari pe an, capitala britanică remarcându-se cu o sumă anuală de două ori mai mare decât Sydney, Los Angeles sau Chicago.

Podiumul este completat de New York și Hong Kong, urmate, în ordine, de Paris și Tokyo, unde ar fi nevoie de o sumă anuală între 70.000 și 78.000 de euro.

O surpriză o constituie orașul american San Francisco, numit și "City by the bay", care a înregistrat o creștere de peste 15% a costului șederii. Acest progres îl plasează în fruntea clasamentului viitorului potențial al marilor orașe de pe glob. Și alte orașe sunt promițătoare din acest punct de vedere, precum Berlin și Dublin, care profită de îmbunătățirea economiei lor locale.

De asemenea, Miami, Johannesburg și Mumbai au înregistrat și ele o creștere a prețului vieții, rămânând totuși la costuri imobiliare rezonabile (20.000 — 28.000 de euro).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel