Cine este cel mai solicitat actor din România

Aleargă de la un teatru la altul și nu are timp nici măcar să respire, dar acest lucru îl face foarte fericit.

[caption id="attachment_414380" align="alignleft" width="310"] FOTO: ZiarulMetropolis.ro[/caption]

Este vorba despre actorul Marius Manole pentru care anul 2014 a debutat foarte bine. Acesta joacă în 15 reprezentații, în doar 12 zile, la finalul lunii ianuarie. Programul său este în directă concurenţă cu cel al unei instituţii teatrale, iar drumurile sale de la un teatru la altul se pot concretiza în cea mai bună cură de slăbire, după cum declara şi actorul pe pagina sa de Facebook.

Iată unde și când îl veți putea vedea pe Marius Manole

Miercuri, 22 ianuarie, de la ora 20.00, actorul are spectacolul „Năpasta“, în regia lui Radu Afrim, la Sala Studio a Teatrului Național București.

Joi, 23 ianuarie, a fost programată a doua reprezentație a spectacolului „Năpasta“. Imediat după terminarea spectacolului, Marius Manole va fugi la Club B52, pentru a juca alături de Maria Obretin, Lia Bugnar și Ilinca Manolache, în „Noi 4“.

Vineri, 24 ianuarie, de la ora 22.00, actorul continuă seria de apariţii în spectacole după piese semnate de Lia Bugnar, cu „Două liniuțe“, la Godot Cafe Teatru.

La cererea publicului, spectacolul „Noi4“ se va juca și sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 22.00, la Godot Cafe Teatru.

Duminică, 26 ianuarie, de la ora 15.00, este ora la care comedia romantică cucerește acelaşi cafe-teatru din Centrul Vechi. Marius Manole se întâlnește cu Medeea Marinescu într-un proiect cu iz franțuzesc, decorat cu umor românesc, „Fă-mi loc!“ de Anthony Michineau, în regia maestrului Radu Beligan.

Și tot în aceeași zi, de la ora 20.00, Marius Manole are spectacolul „Însemnările unui nebun“, la Sala Arcub, în regia lui Felix Alexa, scrie Ziarul Metropolis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel