Cine a câștigat Power Couple: "Mușc din zidurile astea și nu mă opresc!"

Primul sezon Power Couple România a ajuns la final, aseară, iar marele premiu a ajuns pe mâna celui mai puternic cuplu din competiție.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt câștigătorii primului sezon Power Couple România – La bine și la greu: ”Acest trofeu reprezintă forța și echilibrul nostru”

Finala primului sezon Power Couple România – La bine și la greu și-a desemnat aseară câștigătorii: Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt cei care au rămas neclintiți la proba celor patru anotimpuri, rezistând mai bine de 97 de minute, cu un total de 50 de kilograme al greutăților cărate în genți. Perechea a câștigat marele premiu și primul trofeu Power Couple România.  

Alături de ei în Marea Finală a competiției au concurat Ana și Tudor Ionescu, dar și Oana Matache și Radu Siffredi. Perechile s-au confruntat cu o probă de rezistență încărcată de dramatism: au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, în timp ce în gențile primite de la Dani Oțil, greutățile deveneau din ce în ce mai mari. Prima pereche care a cedat a fost cea alcătuită din Ana și Tudor, proba încheindu-se atunci când Oana și Radu au spus ”Stop, joc!”. După un parcurs cu multe suișuri și coborâșuri, propuși la eliminare de trei ori și chiar ajunși în afara competiției, dar rechemați în urma votului celor rămași în concurs, Daiana și Sorin au ieșit învingători. Victoria lor a fost sărbătorită alături de ceilalți concurenți la vila din Gozo, de unde toți au plecat cu bucuria unei experiențe unice, dar și cu o sumedenie de amintiri de neuitat. 

"Acest trofeu reprezintă forţa noastră"

”Nu aș fi ajuns aici fără Daiana. Comoditatea mea m-ar fi făcut să mă opresc, la un moment dat. Când am văzut-o, ȋnsă, pe ea cât de mult ȋși dorește să meargă înainte și cât de motivată este să facem asta, mi-am zis că n-am cum să mă opresc, mușc din zidurile astea și nu mă opresc!”, a spus Sorin Gonțea.

”Acest trofeu reprezintă forţa noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă si depășirea tuturor fricilor și panicilor mele. Am mai fi avut puterea să rezistăm niște etape, dacă ar mai fi urmat. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a declarat Daiana Anghel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel