Cinci trucuri ca să nu spargi frigiderul noaptea

5-trucuri-ca-sa-nu-spargi-frigiderul-noaptea
5-trucuri-ca-sa-nu-spargi-frigiderul-noaptea

Pentru a evita excesele culinare la cina trebuie sa incerci sa ai mese regulate, astfel incat sa nu mai resimti senzatia intensa de foame.  Dacă nu ai simţi o senzaţie intensă de foame, riscul de a mânca seara tot ce găseşti în frigider ar fi cu mult mai mic.

Autor: Diana Buica

 Iată care sunt cele mai bune trucuri ca să nu-ţi fie atât de foame noaptea şi să nu "spargi" frigiderul!

1. Ia o gustare pe la ora 5-6 dupa-amiaza! Sunt recomandate fructele, iaurtul, nucile/semintele crude. Astfel,  tentaţia de a pune pe masă absolut orice găseşti în frigider nu va mai fi atât de intensă şi-ţi va fi mult mai uşor să rezişti.

2. Incearca sa faci cumparaturile dupa ce ai mancat acasa, nicidecum atunci cand iti este foame. Evita cumparaturile in drumul tau de la servici. Vei fi obosit, agitat si vei pofti la toate bunatatile pe care le vezi in drumul tau.

3. In drum spre casa gandeste-te la un meniu foarte sanatos si pune-l in practica! Astfel, in metrou, tramvai sau masina poti concepe un meniu sanatos. Pregateste ceva usor fara prea multe calorii.

4. Nu tine in frigider sau in casa dulciuri, chipsuri, mezeluri si branzeturi felurite.  Dacă frigiderul tău este organizat şi nu aduni în el toate alimentele procesate şi nesănătoase din comerţ, riscul ca să faci excese este unul mult diminuat. Nu vei avea de ales şi vei fi oarecum nevoită să mănânci sănătos

5. Mananci un fruct sau un morcov de indata ce ajungi acasa. Prin aceasta metoda vei alunga din senzatia de foame pana ce va fi gata cina.  Morcovii, ţelina, guliile, merele, castraveţii sunt potrivite ca o mica gustare înainte de cină. Acest obicei va alunga foamea, te va împiedica să faci alegeri nesănătoase şi, în plus, nu vei mânca prea mult la cină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel