Cinci destinații exotice pe care să nu le ratezi în 2017

Colored Ideas a realizat  o listă cu recomandări pentru  cinci destinații exotice de vacanță, destinații care nu ar prebui ratate anul acesta. 

Plaje cu nisip alb și fin

Scufundări printre pești exotici, peisaje tropicale și petreceri la barul de pe plajă. Poate părea un vis, dar este o vacanță accesibilă, mai ales pentru cei care obișnuiesc să planifice călătoriile din timp.

Daca litoralul românesc a devenit, mai degrabă, destinație de city break, insulele exotice au câștigat teren și sunt pe primele locuri în preferințele românilor pentru vacanțe. Consultantul Colored Ideas a realizat o listă de recomandări de care poți ține cont atunci când îți planifici concediul pentru 2017.

Bali – țara apusurilor de poveste

Este țara în care a călătorit Julia Roberts să iubească în filmul „Eat, Pray, Love". Mica insulă din Indonezia este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume. Ghidurile de călătorie descriu Bali ca locul în care turiștii stau mai mult pe străzi, printre localnici, decât la plajă. Atât de interesantă este cultura lor.

În Bali, întâlnești la fiecare pas coșuri cu ofrande pe care localnicii le depun în fața casei sau pe mici altare, pentru spirite și pentru cinstirea strămoșilor.

Insula este cunoscută pentru cele mai frumoase apusuri. Balinezii au amenajat locuri speciale pe plajă, de unde apusul poate fi admirat din baldachinele special construite acolo.

Triunghiul de Aur

În zona cuprinsă între Laos, Myanmar și Thailanda, nu există aur, așa cum îi spune denumirea. Zona este cunoscută pentru opiul care se producea în trecut acolo. Acum e un adevărat paradis pentru exploratori.

Chiang Rai este locul în care te poți relaxa complet, dacă ești în căutarea unei vacanțe de felul acesta. Variantele pentru petrecerea timpului sunt variate de la tururi cu ghizii locali până la Safari. Atracția locului este Templul Alb pe care consultantul Colored Ideas îți recomandă să nu îl ratezi.

Rio de Janeiro

Unul dintre cele mai captivante orașe din lume, Rio de Janeiro devine de neratat în timpul Carnavalului care deja l-a consacrat. De la samba la bossa nova, orașul are un ritm propriu care face orice turist să se îndrăgostească de el. Recomandarea Colored Ideas este să eviți favelas, cartierele rău famate ale orașului și să vizitezi centrul orașului.

În nopțile de vineri, tinerii cariocas și turiștii se îndreaptă către arcadele din cartierul Lapa din Rio, pentru a se merge la petrecerile stradale. Aici găsești vânzători cu băuturi ieftine și mâncare din belșug.

Ziua e pentru relaxare și te poți îndrepta spre un singur loc - pe faimoasa plajă de la Copacabana printre vânzători de fructe exotice, numai bune de gustat.

Havana și cel mai bun motiv să rămâi în Cuba

Atât de multe obiective sunt în capitala Cubei, încât Colored Ideas a făcut o listă în care detaliază cum să vizitezi orașul pas cu pas, de dimineață până seara.

Mâncarea, mașinile și celebrele trabucuri sunt doar 3 dintre ingredientele care aduc unicitate Cubei.

Dubai – orașul în care nu mergi doar pentru shopping

Burj Khalifa și Burj al Arab sunt primele imagini care apar pe Google când cauți informații despre oraș. Dubaiul înseamnă mai mult decât un oraș opulent în care toată lumea merge la shopping în mall-uri uriașe.

Te poți plimba prin Madinat Souk Jumeira. Este bazarul cu "traditionalele" țesături, șaluri, cuverturi, covoare țesute și cusute manual, narghilele colorate și încrustate cu pietre, antichități valoroase și suveniruri scumpe.

Sursa foto: www.coloredideas.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel