Cinci alegeri pentru un mic dejun sănătos

Micul dejun are o importanta deosebita pentru majoritatea, insa nu toata lumea are obiceiul de a manca dimineata. Insă, persoanele care îşi doresc să slăbească ar avea numai beneficii de pe urma acestui obicei, deoarece un mic dejun sănătos poate să intensifice arderea grăsimilor şi reducerea numărului de kilograme nedorite. Unii cercetatori spun ca bananele si ovazul sunt recomandate pentru micul dejun.

Autor: Diana Buica

Cele mai bune combinatii pentru micul dejun care te vor ajuta sa scapi de kilograme sunt:

1. Paine prajita cu unt migdale si banane.  Prăjeşte o felie de pâine integrală, iar după ce s-a răcit se întinde peste ea o lingură cu unt de migdale. Deasupra feliază o banană pentru un plus de savoare şi a intensifica procesul de ardere a grăsimilor.

2. Clatite americane din ovaz cu afine.  Amestecă în robotul de bucătărie o cană cu fulgi de ovăz, 1/2 cană cu brânză de vaci, 2 ouă şi esenţă de vanilie. După ce s-au combinat ingredientele, încorporează 1 cană cu afine, amestecând uşor cu o spatulă. Prepară clătitele într-o tigaie antiaderentă şi presară peste ele iaurt cu puţină miere sau doar un sos de afine.

3.  Terci de arpacaş cu banană şi seminţe de floarea-soarelui Pune la fiert 1/4 cană de arpacaş în 2/3 cană cu apă. După ce s-a fiert arpacaşul, se lasă la răcit câteva minute. Se presară peste terci felii de banană, seminţe de floarea-soarelui crude şi miere de albine.

4.  Smoothie cu banane şi făină de ovăz Pune în blender lapte, o banană, 1 lingură de făină de ovăz şi orice alt fruct preferat.

5.  O banană nu foarte coaptă Conţinutul de amidon rezistent este mai ridicat atunci când bananele sunt mai verzi. Odată ce coaja lor devine un galben intens şi cu pete maronii, conţinutul de zahăr este mult mai ridicat, iar cel de amidon rezistent mai scăzut. Alege o banaă mai verde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel