Cifrele lui 2016. Un astrolog prezintă informații care ne privesc pe toți

Astrologul Lorina Corozan (Skat) ne arată - fiecăruia dintre noi - cum ne va influența 2016 în ceea ce privește relațiile.

Tot ce trebuie să faceți pentru a afla acest aspect este să adunați cifră cu cifră ziua și luna nașterii, apoi adunați cu 9, 9 fiind vibrația anului 2016, reducând totul la o cifră. Adică dacă sunteți născut pe 30 aprilie, calculați astfel: 3+0+4+9=16=7. Mai multe explicații și detalii AICI.

[citeste si]

Astfel, pentru cei cu cifra rezultată din modalitatea de calcul de mai sus:

1-se anunţă schimbări pentru cei singuri, cei în cuplu fiind oarecum dezavantajaţi prin tensiuni în relaţii greu de gestionat;

2-posibile probleme în orice fel de relaţii. Nu luaţi decizii majore!

3-nu sunt perspective serioase pentru cei singuri. Aceia aflaţi în relaţii toxice să facă bine să ia măsuri!

4-ispitele anului vă pot face sensibili şi vulnerabili. Comportaţi-vă uşor mai detaşaţi dacă nu doriţi să riscaţi dezamăgiri!

5-cei încă singuri nu-i exclus să fie măcinaţi de întrebări şi îndoieli legate de afectivitate. Cei în cuplu vor caută metode de consolidare a relaţiei;

6-nelămuririle din cuplu se vor rezolva doar cu multă conversaţie, cu mult dialog. Cei singuri pot întâlni pe cineva care să-i electrizeze. Păstraţi-vă picioarele pe pământ căci lucrurile se vor mişca prea lent pentru cât aţi dori!

7-se anunţă mici modificări pe traseu pentru cei singuri. În cuplu însă vin tentaţii şi provocări în faţa cărora nu vă indic să cedaţi;

8-atitudinile inflexibile şi rigide nu vor fi în avantajul nimănui;

9-emoţional, este un an dificil în care stadiul prezent nu vă mulţumeşte. Aduceţi prospeţime în viaţă prin extinderea cercului de prieteni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel