Chișinău, într-un top al orașelor lumii. Vezi care

Chișinău, capitala Republicii Moldova, apare într-un top al orașelor lumii care nu îi face deloc cinste. Este vorba despre topul celor mai urâte zece orașe din lume, realizat de site-ul  Mexico City
Foto: ucityguides.com[/caption]

3. Amman, Jordan - Capitala țării cu unul dintre cele mai fascinante situri arheologice din lume (magicul Petra) ar trebui pur și simplu să reprezinte unul dintre punctele de plecare și de sosire al itinerariului dvs de călătorie. Asta cu excepția cazului în care nu vă face plăcere să vă plimbați pe străzi haotice și murdare, printre clădiri urâte care arată ca și cum s-ar prăbuși în orice clipă.

[caption id="attachment_404413" align="aligncenter" width="566"] Amman
Foto: ucityguides.com[/caption]

4. Caracas, Venezuela - Venezuela este recunoscută pentru succesul pe care concurentele de aici îl au la competițiile internaționale de frumusețe. Femeile din Venezuela sunt renumite pentru corpurile frumoase îmbunătățite de operații estetice, însă capitala țării cu siguranță nu este la fel de atrăgătoare. Nu doar că este înconjurată de ghetouri, dar cele mai multe cartiere din centru sunt construite fără noimă și lipsite de stil.

[caption id="attachment_404416" align="aligncenter" width="566"] Caracas
Foto: ucityguides.com[/caption]

5. Luanda, Angola - orașul trece printr-un boom spectaculos, fiind cunoscut drept noua capitală a economiei de succes din Africa, dar să sperăm că în urma acestei faze de dezvoltare vom putea vedea aici mai mult decât ceea ce vedem acum: clădiri urâte de apartamente presărate pe linia orizontului a unui oraș care în mod incredibil este cel mai scump oraș din lume.

[caption id="attachment_404418" align="aligncenter" width="566"] Luanda
Foto: ucityguides.com[/caption]

 6. Chișinău, Moldova - Capitala Republicii Moldova este ca un spin în ochi. Este un oraș industrial în mare parte, cu clădiri de apartamente de tip sovietic, extrem de urâte, cele mai multe în stare avansată de degradare. Sunt multe orașe neatractive din epoca sovietică în Europa de Est, însă de la o capitală așteptăm mai mult.

7. Houston, SUA - "Houston, avem o problemă: Ești urât", începe autorul articolului descrierea celui de-al patrulea cel mai mare oraș american. Există multe orașe americane urâte, dar acesta ar trebui să câștige titlul de cel mai urât dintre toate, cu o mare parte a populației săracă și fără adăpost (aproape o familie din cinci trăiește sub pragul sărăciei).

8. Detroit, SUA - Aici este urâtul în adevărat sens al cuvântului: Detroit este urât. Nu doar estetic, ci și din punctul de vedere al calității vieții, ceea ce explică și de ce a pierdut un sfert din populație într-un deceniu. O contribuție importantă la acest fenomen o reprezintă și una dintre cele mai ridicate rate a criminalității din țată. Detroit este, de asemenea, un oraș murdar, alcătuit în mare parte din cărămidă, beton și sticlă.

9. Sao Paulo, Brazilia - Natura pare să-și fi concentrat toată atenția pe Rio și să fi uitat complet de alte metropole din Brazilia. Sao Paulo ar putea fi unul dintre cele mai atractive orașe din lume, atunci când vine vorba de cumpărături și ieșiri pentru distracție, dar nu există nicio îndoială că este o mare junglă urâtă de beton.

[caption id="attachment_404420" align="aligncenter" width="566"] Sao Paulo
Foto: ucityguide.com[/caption]

 10. Los Angeles, SUA - Dacă un oraș este recunoscut pentru autostrăzile sale extrem de aglomerate, este un motiv suficient ca acesta să fie neatractiv. Los Angeles este unul dintre cele mai ostile orașe pentru pietoni. În ciuda faimei date de Hollywood și a plajelor din apropiere, orașul este departe de a fi cel mai frumos loc de pe Pământ. Ca unul dintre cele mai faimoase orașe din lume, Los Angeles nu are nicio scuză pentru urâțenia pe care o afișează an după an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel