Chirurg britanic eminent se spânzură pentru un malpraxis minor

dr__reading_59654400
dr__reading_59654400

Alexander Reading, unul dintre cei mai buni chirurgi ortopezi britanici, a fost găsit de soţia sa, miercuri, spânzurat în garaj. Colegii săi spun că doctorul Reading, un mare perfecţionist, nu a putut trăi cu greşeala pe care a făcut-o când a operat un pacient.

Dr. Reading avea 45 de ani şi opera de 21 de ani atât în sistemul naţional de sănătate, cât şi în cel privat, fiind împreună cu alţi trei chirurgi la clinica The Joint, din Droitwitch, Worcestershire. Vecinii săi din Grafton Flyford, Worcestershire, spun că au auzit un ţipăt extraordinar de puternic, ca puţin timp mai târziu să afle că soţia sa îl găsise în garaj.

Colegii săi de la spital nu pot înţelege ce s-a întâmplat, care a fost greşeala pe care a făcut-o în timpul unei operaţii şi a cărei vină nu a suportat să o poarte, întrucât dr. Reading nu era subiectul nici unei anchete medicale, arată dailymail.co.uk. Singura explicaţie pentru gestul său extrem făcut pentru o greşeală aparent minoră nu poate fi decât perfecţionismul său, cred colegii, căci dr. Reading era cunoscut ca un mare perfecţionist, cu o cariera fără pată în spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel