Chirieac: Teama PSD, acest ”bau-bau”. Nu va câștiga câtă vreme...

Bogdan Chirieac a rămas surprins de afirmația președintelui executiv al PSD-ului, Paul Stănescu, făcută miercuri la Antena 3, care a spus că partidul său va ocupa locul întâi la alegerile prezidențiale.

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat la ”Punctul de Întâlnire”, emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3, de ce nu crede că, așa cum este organizat acum, PSD-ul ar putea câștiga prezidențialele.

”Pe mine m-a îngrijorat că partidul a înțeles că poate câștiga alegeri exact ca pe vremea aialaltă: zi de zi, ceas de ceas, om cu om, ușă de ușă ș.a.m.d. Cu această metodă se duce exact în această zonă, ancorați în trecut. Ei în continuare se tem de aparatul pe care îl ai acum în față (laptop conectat la internet - n.r.) ”, i-a spus Bogdan Chirieac lui Radu Tudor.

Acest bau-bau a permis, nu numai la noi, la noi a venit târziu, aducerea USR-ului, un partid anti-sistem, care în alte state nu numai că a ajuns la guvernare, dar a început să decadă. Au trecut deja de punctul de maxim. Deci, câtă vreme partidul nu se ancorează în secolul 21 nu va câștiga. Lucrurile au fost făcute de partea cealaltă, prin măsuri de propagandă, prin aparatele astea de le are Radu Tudor... Este esențial online-ul, așa arată lumea de astăzi, și mai e ceva: candidatul potrivit”, a încheiat analistul politic Bogdan Chirieac.

Citește și:

Întâlnire Barna-Ponta. Stănescu: Știu ce vorbesc

PSD, propuneri pentru șefia partidului și prezidențiale. Chirieac, semnal de alarmă: Unde se află?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel